Neem contact op

31 (0)6 – 83 70 43 54

Voor vragen kunt u bellen naar bovenstaand nummer of laat een reactie achter via het contactformulier .

AutomaaT GO is een eenvoudig te gebruiken, maar volledig garagesoftwareprogramma. Zo wel grote als kleine bedrijven kunnen werken met het garagepakket. We draaien al in de automotive wereld mee sinds 1986. De software stel je zelf samen naar jouw wensen! Kies de modules die bij je bedrijf passen en betaal nooit te veel. Keuzevrijheid, daar staan we voor. Zo heb je de mogelijkheid om de compleet geïntegreerde boekhouding van AutomaaT GO te gebruiken, maar bieden we je ook koppelingen met externe boekhoudpakketten zoals SnelStart. En! We zijn natuurlijk volledig onafhankelijk.

Nu SnelStart stopt met de doorontwikkeling van hun garagemodule, springen we hier graag op in. Niet met een zakelijke factor, maar met een menselijke factor. Een min of meer gedwongen overstap is natuurlijk niet niets. Daarom hebben we voor klanten van de SnelStartgaragemodule een speciaal aanbod.

Met garagesoftwarepakket AutomaaT GO heb je op ieder moment de mogelijkheid om uit te breiden. In de Basic-versie van de software voor de werkplaats kun je al heel veel: houd je relaties, voertuigen en artikelen bij. Maak werkbonnen, offertes met een snelle goedkeuringslink en facturen. Ook je klantmailingen kun je in het basispakket doen of je klanten laten betalen via iDeal. Verder zijn alle koppelingen met het RDW (APK-afmelden/raadplegen via VWE, A2SP of RDC), TopMec, Servicebook, AutoSociaal, een hoop andere partners en koppelingen met je onderdeelbestelsystemen compleet en gratis geïntegreerd. Onderhoudsbeurtenschema’s voeg je eenvoudig toe aan je werkbon via de koppeling HaynesPro. Ook je bandenopslag kun je bijhouden in het basispakket. Je kunt berichten naar je klanten versturen via WhatsApp-web, SMS, e-mail, et cetera.

Verkoop je alleen auto’s? Dan hebben we in plaats van ‘basis werkplaats’ de basismodule autoverkoop voor je beschikbaar. Ook vrachtwagenbedrijven, bedrijven met motorfietsen, campers, aanhangers, fietsen et cetera kunnen gebruik maken van onze software.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op of kijk op de website van AutomaaT GO.