Over ID advies

Als geboren en getogen Eibergenaar werk ik al jaren met veel plezier in de regio Achterhoek. Van oudsher zijn hier ook veel van mijn klanten te vinden. Sinds een paar jaar woon ik echter in Wijchen. Daarom heb ik mijn regio uitgebreid met de Liemers en Arnhem-Nijmegen. In samenwerking met mijn voormalige werkgever - BAS Bedrijfsadviseurs BV - beschik ik in Winterswijk over een extra werkplek. In mijn huidige woonplaats Wijchen werk ik vanuit huis, waar ik de beschikking heb over een uitgebreide werk- en spreekkamer.

Ervaring met verschillende softwarepakketten

Ik verkoop, lever, en installeer software op het gebied van online boekhouden, CRM en zaken als projectadministratie, urenregistratie en verlofregistratie. Door de jaren heen heb ik ervaring opgedaan met veel verschillende softwarepakketten zoals Exact, Unit4, King, Afas en SnelStart. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik dat van veel software soms maar een klein deel gebruikt wordt. Dit omdat een bedrijf simpelweg de kennis niet in huis heeft of omdat de tijd ontbreekt voor een juiste implementatie. ID advies helpt u graag om meer uit uw boekhoudprogramma te halen.

Automatiseren tegen zo laag mogelijke kosten

Automatiseren is een kwestie van tijd en geld. Als automatisering meer kost dan het oplevert, dan gaat er iets niet goed. U automatiseert uw bedrijf immers om tijd en geld te besparen. Was automatiseren vroeger nog iets voor grote ondernemingen, tegenwoordig zijn er ook goede en voordelige oplossingen voor het MKB en ZZP-ers. Voor mij is het een uitdaging om uw bedrijf te automatiseren tegen zo gering mogelijke kosten. Pas dan ontstaat er een win-win situatie.

Over de naam ID advies

De naam ID is ontstaan uit de eerste letters van mijn kinderen Ivo en Dana. In mijn eerste logo ontstond de I uit de D, dus eigenlijk ontstaat er dan een nieuw idee. Dat geeft goed weer waar ID advies voor staat. Ik probeer voor elk automatiseringsprobleem een goed idee - lees oplossing - te vinden. Alleen wanneer de oplossing goed is, is het idee geslaagd en bent u als klant tevreden. Die oplossing hoeft niet veel geld te kosten. Door het maximale rendement uit al aanwezige software te halen, kunt u tijd en geld besparen.

8
jaar ervaring
1
Projecten
11
Klanten

Nieuwsgierig naar een van de vele mogelijkheden?